De mooiste jassen voor dit najaar

Wat is jouw lievelingsseizoen? Waarschijnlijk niet de herfst.. Vele mensen vinden de winter, de lente en de zomer vaak de meeste fijne seizoen maar die herfst. In de herfst krijgen we vaak te maken met een dipje. Het wordt kouder, guurder, natter en een stuk somberder. Toch is er altijd wel een fijn ding aan de herfst en dat is dat we onze jassen weer aan mogen trekken. Benieuwd welke jassen dit jaar helemaal in zijn en jou helpen bij het overwinnen van jouw herfstdipje? Lees dan snel verder.

De regenjas

In de herfst krijgen we meestal wel te maken met wat buitjes en een flinke storm. De perfecte jas voor dit seizoen is daarom ook de regenjas. En nee, dan hebben we het niet over de regenjas van vroeger met dat vervelende, plakkende stofje. De regenjas heeft de afgelopen jaren een hele transformatie ondergaan en is nu veel meer dan een regenjas alleen. De regenjas is een mode item geworden en niemand minder dan bekende merken zoals Napapijri en The North face hebben prachtige items aan hun collectie toegevoegd. Zo is de regen- en winddichte jas van Napapijri bijvoorbeeld een van hun bekendste kledingitems. De jas is perfect voor de herfst maar zal je ook heerlijk warm houden in de winter. Een echte alleskunner dus.

De teddy jas

Ook de teddy coat is flink in populariteit aan het stijgen. De teddy coats of jassen zijn een van de meeste zachte jassen op dit moment. Zowel de binnen- als buitenkant zijn gemaakt van (nep)wol. Hierdoor voelt de jas ontzettend zacht aan en is het een feestje om deze jas te mogen dragen. Maar dat is nog niet alles. Naast dat deze jas zo comfy aanvoelt is het ook nog eens een fanatisch mode item. Ideaal te combineren bij bijna elke outfit maar vooral boven een simpele jeans en een paar goede sneakers komt een teddy jas het best tot zijn recht.

De trendcoat

Last but not least, de trendcoat. Een tijdloos en favoriete mode item die al heel wat jaren meegaat en zeer geliefd is. En ook dit jaar zien we deze jas weer terug in de collecties. Natuurlijk wel met een kleine upgrade. Dit jaar zijn namelijk niet alleen de basis trenchcoats zeer gewild maar ook de trendcoats met een printje komen steeds vaker voorbij. Dus wil jij een keer iets anders met je outfit? Kijk dan zeker eens voor dit item.

About

No Comments

Leave a Comment