Een nieuwe tuin met een nieuwe poortdeur.

Stijl gaat verder dan kleding. Natuurlijk praat ik graag over verschillende soorten kledingstukken, hoe je het beste kleuren kunt combineren, en wat de nieuwste trends zijn. Maar naast kleding zijn er nog veel andere manieren om je stijl uit te drukken. Het gaat veel verder dan shirts, broeken, horloges, of je haar. Waar jij jezelf mee omringt vertelt ook wat over je stijl. Kijk bijvoorbeeld naar het interieur van je huis. Dat zegt ook heel veel over jouw stijl. Laatst keek ik eens goed door mijn tuin heen. Terwijl mijn huis er prachtig uitziet blijft de tuin nog een beetje achter. Het is een beetje een wilde boel met een dikke groen heg eromheen. Het word hoogtijd voor een flinke metamorfose. Na een korte zoektocht kwamen ik en mijn man uit bij Nobelhout.nl. Op Nobelhout.nl kan je alles vinden voor een schutting, veranda, poortdeur, hekwerken, etc. Omdat we ook een nieuwe schutting en poortdeur nodig hebben begonnen we hier met kijken. We hebben veel inspiratie kunnen opdoen op Nobelhout.nl dus nu heb ik een redelijk goed idee hoe mijn tuin eruit gaat zien.

 

Strak en groen

Ik wil graag veel groen in mijn tuin, maar ook nog genoeg plek om te loungen en uit te rusten. Omdat ik graag een natuurlijke uitstraling in mijn tuin wilt moet ik met zachte, neutrale kleuren werken. De stenen die wij gaan gebruiken zal een combinatie worden van verschillende grijstinten en zandtinten. Dan komt nog de schutting met de poortdeur. Waarschijnlijk gaan wij voor een hardhouten poortdeur. Deze zal een prachtige lichte bruine kleur hebben. Ook de poortdeur wordt van hardhout gemaakt. Ik heb wel gekozen voor een prominente poortdeur die net even iets meer detail heeft dan de schutting. Ik beschouw een poortdeur als de voordeur van je huis. Deze mag best een beetje prominent en statig zijn.

 

Goede kwaliteit en snelle levering.

We hebben al met onze hovenier gesproken over onze keuzen. Hij vertelde dat hij al vaker heeft gewerkt met Nobelhout.nl. Waarschijnlijk gaan wij een poortdeur nemen met een verzinkt staalframe. Dit voorkomt dat de deur gaat uitzakken. Daarnaast denk ik dat dit ook een hele stoere uitstraling gaat hebben. Het oog wilt ook wat. Zoals ik al zei zijn er verschillende manieren om je stijl uit te drukken. Ik geef toe dat een nieuwe tuin duurder is dan een nieuwe broek, maar als je het doet, doe het dan goed.