Op zoek naar lamellen?

Tegenwoordig zijn er veel mensen die kiezen voor houten lamellen op maat. Dit zijn lamellen zoals je ze gewend bent, maar dan van hout. Dit zie je veel bij nieuwbouw en is razend populair. Er zijn veel verschillende bedrijven die hier goed mee overweg kunnen. Een van deze bedrijven is Ilumio, dit is een bedrijf dat al jarenlang actief is in dit werkveld. Wanneer je dus op zoek bent naar jaloezieën, gordijnen of lamellen, dan kan dit bedrijf een goede keuze zijn. Je kunt tegenwoordig gemakkelijk alles online bestellen en dit geldt ook voor houten lamellen op maat. Het enige wat je hoeft te doen is de maten door te geven en verder kun je lekker achterover leunen. 

 

Voor je het weet zijn je lamellen klaar en heb jij prachtige lamellen hangen. Lamellen zijn een vorm van raamdecoratie die vroeger een stuk populairder was dan nu. Toch zie je dat het tegenwoordig behoorlijk terug aan het komen is. Vooral in de vele nieuwbouwwijken zie je weer steeds vaker woningen met lamellen voor de ramen. Je kunt met lamellen zelf de lichtinval bepalen, dit kan tegenwoordig ook volledig automatisch. Waar je vroeger nog naar het raam moest lopen, kun je nu gemakkelijk met een druk op de knop de lamellen laten openen of sluiten. Naast Ilumio zijn er natuurlijk veel meer bedrijven die dit kunnen. Echter is dit wel een bedrijf dat al jarenlang in de lamellen zit en ook bijzonder hoge kwaliteit levert.

Hoe kun je inspiratie op doen? 

Er zijn veel mogelijkheden als je lamellen wilt kopen. Echter is het wel leuk om die lamellen eerst eens voor te stellen in je kamer, voordat ze er daadwerkelijk hangen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om via je laptop een foto in te sturen naar websites die werken met Photoshop. Wanneer je dit doet, kunnen deze bedrijven de lamellen in de foto bewerken. Mede door middel van deze manier kun je vanuit huis kijken hoe de lamellen er nu precies uit gaan zien. Vooral als je voor een andere soort lamellen gaat dan dat je nu hebt, kan het een idee zijn om hier gebruik van te maken. 

 

Naast lamellen zijn er ook veel andere mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan jaloezieën of gordijnen. Er zijn tegenwoordig mogelijkheden zat, dus je kunt in principe alle kanten op. Zolang je ervoor zorgt dat je het inkoopt bij iemand die er iets moois van wil maken is de kans op slagen uiteraard heel groot.